Haal ze binnen

De druk op de arbeidsmarkt om jong salestalent te vinden én ze vervolgens te houden, wordt steeds groter. Deze talenten zijn namelijk op zoek naar een baan waarin ze niet alleen werken maar zich ook verder ontwikkelen én een bijdrage leveren. Aan zichzelf, maar ook aan het bedrijf waar ze werken. Uw bedrijf. Met een partnership van Universe of Sales heeft u een uniek traineeship én toegewijde jong salestalenten in huis die succesvol instromen in uw bedrijf.
Lees meer
opleiding Young Sales Professional

Sales doen we samen

Commercieel talent met een hart dat ongeveer explodeert als het over sales en accountmanagement gaat: bedrijven zitten er vaak om te springen. Maar dat jonge talent wil naast zich laten zien op de arbeidsmarkt zichzelf ook verder ontwikkelen, een bijdrage leveren aan zichzelf, aan het bedrijf waar ze werken en aan zijn omgeving.

Universe of Sales brengt deze werelden samen met een uniek partnership waarbij kennis, kunde, theorie en praktijk centraal staan. Wij zorgen ervoor dat bedrijven en trainees elkaar vinden. Met het tweejarige traineeship is de trainee – die zorgvuldig met uw bedrijf is gematcht – vier dagen in de week aan het werk en volgt één dag per week de opleiding bij Universe of Sales om het vak sales en accountmanagement volledig onder de knie te krijgen en binnen drie jaar na start opleiding het niveau van een medior sales- of accountmanager te krijgen. De trainee krijgt een talentmanager, die zijn of haar ontwikkeling samen met u volgt en waar nodig bijstuurt. Samen met u zorgt Universe of Sales voor een vliegende start in de salescarrière van uw commercieel talent.

 

De voordelen op een rij:

  • Universe of Sales is zowel voor het salestalent als ook voor uw onderneming een aanvulling voor nu en voor de toekomst.
  • Het traineeship is gebaseerd op de accreditatie van het Associate degree Sales en accountmanagement.
  • Het is een duale tweejarige opleiding waardoor vier dagen in de week alle vaardigheden direct in de praktijk kan worden toegepast met uw producten en/of diensten.
  • Naast kennis is het voornaamste doel het eigen maken van de commerciële kunde/skills;
  • Een intensieve opleiding met persoonlijke begeleiding van een talentmanager in de praktijk;
  • Na drie in plaats van vijf jaar heeft uw sales/accountmanager het niveau van een medior.

Referenties van studenten

“Sales is doen. Bij Universe of Sales wordt de theorie direct in de praktijk gebracht en ervaar je gelijk welke methodes en technieken bij je passen. De theorie blijft zo beter hangen. Het grote pluspunt van Universe of Sales ten opzichte van reguliere beroepsopleidingen is de kleinschaligheid. Geen grote groepen studenten, maar persoonlijke coaching op maat. Dankzij de opleiding van Universe of Sales ben ik niet alleen in het verkoopvak gegroeid, maar ook als mens. Ik heb mijzelf beter leren kennen en ik weet wat mijn pluspunten en valkuilen zijn. Deze opleiding legt een prima fundament onder je (sales)carrière.”

Nick Derks

“Bij de opening van een verkoopgesprek heb je al 30 regels waar je op kunt letten. Wie had dat gedacht! Je leert ze niet van een blaadje en dan een toets maken, nee… je mag gewoon aan tafel gaan zitten en het in een rollenspel proberen. Spannend, ja! Leerzaam en leuk, ja! Je leert met onprettige en oncomfortabele situaties omgaan, dit maakt je zelfverzekerder in het echte salesleven. Tijdens de opleiding van Universe of Sales ontdek je wie je als mens bent. Dat kan behoorlijk confronterend zijn, maar je groeit er des te sneller door. Je leert om je eigen unieke punten te waarderen en om die te gebruiken in het verkoopvak.”

Joey Raven

Referenties van bedrijven

“SecureLink Nederland werkt al sinds 2009 naar volle tevredenheid samen met salesopleider Cees van Asselt. Ons bedrijf en dat van Cees van Asselt matchen qua DNA. Beide kennen we een no-nonsense cultuur, zeggen we de dingen recht voor zijn raap en acteren we snel, maar absoluut met verstand van de materie in het salesvak. Cees van Asselt is één van de weinige verkooptrainers in Nederland die het salesvak begrijpt en die dit op gestructureerde wijze weet over te brengen op onze medewerkers. Zijn missie om het salesvak naar een hoger niveau te brengen en door de opleiding Young Sales Professional bereikbaar te maken voor een grote groep verkooptalenten ondersteunen wij ten volste! Met zijn mensenkennis en inzichten zet Cees van Asselt je regelmatig op een constructieve manier aan het denken. Wanneer je het ‘voorrecht’ geniet om gebruik te maken van zijn saleskennis en -kunde en/of van de lesstof die Cees van Asselt heeft ontwikkeld, ga je een glansrijke toekomst in sales tegemoet. Ons advies: go for it!

Securelink-Logo-RGB_Zonder_ondertitel

Marco Barkmeijer

SecureLink Nederland B.V.

Meer informatie?

Wilt u weten wat Universe of Sales voor u kan betekenen? Vul dan vrijblijvend dit formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij horen graag van u!

Velden met een * zijn verplicht.

Telefoon

033-2980272

Locatie

Eemweg 6
3742 LB  Baarn

Volg ons op social media

Share This