De beste deal met jezelf

Het traineeship van Universe of Sales is speciaal ontwikkeld voor commercieel talent met een passie voor sales, dat niet kan wachten om de theorie in praktijk te brengen en aan de slag te gaan bij hun werkgever. Het traineeship is de beste deal tussen jou, je ontwikkeling je toekomst en een bedrijf uit ons netwerk dat bij jou en je ambities past.
Lees meer
carrière maken in sales
Sales Superman

Jij blij, zij blij, iedereen blij.

Het traineeship van Universe of Sales is het antwoord op de vraag vanuit bedrijven, die zitten te springen om commercieel talent en op de vraag van (oud)studenten, die klaar zijn met hun (technische) opleiding maar nog niet klaar zijn met sales en zichzelf ontwikkelen. Of die binnen hun bedrijf commercieel talent de kans willen bieden zich verder te verdiepen in het salesvak.

Vier dagen werken en één dag in de week opleiding. Na twee jaar kun je doorgroeien naar het niveau van een medior sales- of accountmanager. Precies. Waar wacht je nog op?

 

Universe of Sales

Pluspunten voor jou

P

Erkend en onderscheidend diploma

Het certificaat van Universe of Sales voor het succesvol afronden van het traineeship is het bewijs van jouw vakbekwaamheid als sales- en accountmanager. Je toont hiermee aan, dat je beschikt over alle benodigde vakkennis, maar vooral ook de kunde om het vak dagelijks in de praktijk te brengen. Velen gingen je hierin al voor.

De opleiding hanteert verschillende kerncompetenties voor het curriculum, onder andere komen aan bod: professionaliseren; communiceren; samenwerken; analyseren; managen (relatiebeheer);  commercieel vermogen. Meer over het programma kun je hier aanvragen.

P

Vakkennis en sales-ervaring

Je wordt opgeleid door ervaren docenten en je brengt het geleerde direct in praktijk. Je werkt bij toonaangevende bedrijven en vanuit Universe of Sales is er een talentbegeleider die je ontwikkeling en progressie volgt en je coacht. Je krijgt twee jaar lang feedback. Zo doe je een schat aan vakkennis en commerciële ervaring op maak je een mooie en snelle ontwikkeling als commercieel talent.

Ben jij één van onze nieuwe toppers?

sales opleiding HBO

Heb je belangstelling om te starten? Neem contact op voor de start datum die bij je past.
Meerdere keren per jaar start er een nieuwe groep

Referenties van studenten

“Sales is doen. Bij Universe of Sales wordt de theorie direct in de praktijk gebracht en ervaar je gelijk welke methodes en technieken bij je passen. De theorie blijft zo beter hangen. Het grote pluspunt van Universe of Sales ten opzichte van reguliere beroepsopleidingen is de kleinschaligheid. Geen grote groepen studenten, maar persoonlijke coaching op maat. Dankzij de opleiding van Universe of Sales ben ik niet alleen in het verkoopvak gegroeid, maar ook als mens. Ik heb mijzelf beter leren kennen en ik weet wat mijn pluspunten en valkuilen zijn. Deze opleiding legt een prima fundament onder je (sales)carrière.”

Nick Derks

“Bij de opening van een verkoopgesprek heb je al 30 regels waar je op kunt letten. Wie had dat gedacht! Je leert ze niet van een blaadje en dan een toets maken, nee… je mag gewoon aan tafel gaan zitten en het in een rollenspel proberen. Spannend, ja! Leerzaam en leuk, ja! Je leert met onprettige en oncomfortabele situaties omgaan, dit maakt je zelfverzekerder in het echte salesleven. Tijdens de opleiding van Universe of Sales ontdek je wie je als mens bent. Dat kan behoorlijk confronterend zijn, maar je groeit er des te sneller door. Je leert om je eigen unieke punten te waarderen en om die te gebruiken in het verkoopvak.”

Joey Raven

Referenties van bedrijven

“SecureLink Nederland werkt al sinds 2009 naar volle tevredenheid samen met salesopleider Cees van Asselt. Ons bedrijf en dat van Cees van Asselt matchen qua DNA. Beide kennen we een no-nonsense cultuur, zeggen we de dingen recht voor zijn raap en acteren we snel, maar absoluut met verstand van de materie in het salesvak. Cees van Asselt is één van de weinige verkooptrainers in Nederland die het salesvak begrijpt en die dit op gestructureerde wijze weet over te brengen op onze medewerkers. Zijn missie om het salesvak naar een hoger niveau te brengen en door de opleiding Young Sales Professional bereikbaar te maken voor een grote groep verkooptalenten ondersteunen wij ten volste! Met zijn mensenkennis en inzichten zet Cees van Asselt je regelmatig op een constructieve manier aan het denken. Wanneer je het ‘voorrecht’ geniet om gebruik te maken van zijn saleskennis en -kunde en/of van de lesstof die Cees van Asselt heeft ontwikkeld, ga je een glansrijke toekomst in sales tegemoet. Ons advies: go for it!

Securelink-Logo-RGB_Zonder_ondertitel

Marco Barkmeijer

SecureLink Nederland B.V.

Share This